Events > 2019 > januari > Hoeskamertref Themamiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout

De Hoeskamertref van maandag 28 januari is een thema-middag

Aanvang: 14.00 uur, Einde ca.: 16.00 uur. 

Na de gebruikelijke koffie volgt er een “Hoeskamer”-concert waarbij zanger Paul van Loo in ’t Limburgs plat, in ’t Nederlands en in ‘t Duits, de gasten laat genieten van mooie, oude en bekende liedjes, om naar te luisteren of wie wil om mee te zingen.                                                              

Ook kan er een dansje worden gemaakt.  Kortom een veelzijdige muzikale middag van 14.00 tot 16.00 uur. 
De vaste kaarters  kunnen in het café terecht.

Aanmelden voor deze middag is niet nodig.                                                                                                                                                                                                                                                      Paul van Loo

Voor de mensen die vervoer willen: we hebben afspraken gemaakt met de Wensbus. We hebben geregeld dat iedereen voor 1,- per rit mee kan reizen in de bus. Ik zal de eerste paar keren meereizen met de bus om het voor iedereen goed te laten verlopen. Laat het aan Tiny weten of u er gebruik van wilt maken….

Tiny Rompen-Loijens tel. 06-25012415 of e-mail naar: paul.tiny.rompen@gmail.com 

 Noteer alvast maandag 11 februari 2019 op Uw kalender, dan zal namelijk de volgende Hoeskamertref plaats vinden. (Vrije inloop) U bent van harte welkom in de Hoeskamer, Diepestraat 6 te Arensgenhout.

 

 

Hoeskamertref voor ons, door ons.