Events > 2019 > juni > Hoeskamertref Themamiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout

De Hoeskamertref van maandag 24 juni is een thema-middag

CREATIEVE MIDDAG BIJ HOESKAMERTREF ARENSGENHOUT. Het wordt een middag met een grote C, U kunt namelijk aan de hand van voorbeelden, aan de slag met sponsjes verf en daarmee potjes, flessen of andere voorwerpen versieren/beschilderen en mooie Creaties ontwerpen. Met of zonder begeleiding kunt naar hartenlust uw Creatieve kant laten zien en iets moois ontwerpen. Er is voldoende materiaal aanwezig. Uiteraard kunt U ook zelf spullen meenemen. Aanvang 14.00 uur. Einde 16.00 uur. In het café kan er zoals gebruikelijk gekaart worden. LET OP: AFWIJKEND ADRES VOOR AANMELDEN!! Graag aanmelden bij Bertie Peeters, uiterlijk vrijdag 21 juni a.s. 045-4052695 of 06-44990885; mailen kan ook: bertie.peeters@gmail.com Ook als U vervoer nodig heeft, dit even melden bij Bertie. Belangstellenden kunnen maandag 29 juli 2019 alvast in hun agenda noteren. Voor de mensen die vervoer willen: we hebben afspraken gemaakt met de Wensbus. We hebben geregeld dat iedereen voor 1,- per rit mee kan reizen in de bus. Ik zal de eerste paar keren meereizen met de bus om het voor iedereen goed te laten verlopen. Laat het aan Tiny weten of u er gebruik van wilt maken….
 Noteer alvast maandag 29 juli 2019 op Uw kalender, dan zal namelijk de volgende Hoeskamertref plaats vinden. (Thema-bijeenkomstg: Dan is er MUZIEK EN DANS TIJDENS HOESKAMERTREF ARENSGENHOUT.) U bent van harte welkom in de Hoeskamer, Diepestraat 6 te Arensgenhout 

Hoeskamertref voor ons, door ons.