Events > 2019 > september > Hoeskamertref Themamiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout

De Hoeskamertref van maandag 30 september is een thema-middag

Het wordt een middag waarbij de gasten een heel bekend gezelschapsspel gaan spelen, namelijk rummikub. Er zijn voldoende spellen en begeleiders. Men kan natuurlijk ook kiezen voor een ander spelletje. Aanvang 14.00 uur. Einde 16.00  uur. In het café kan er zoals gebruikelijk gekaart worden. Graag aanmelden bij Bertie Peeters, uiterlijk vrijdag 27 september a.s. 045-4052695 of 06-44990885; mailen kan ook: bertie.peeters@gmail.com Ook als U vervoer nodig heeft, dit even melden bij Bertie. Belangstellenden kunnen maandag 14 oktober 2019 alvast in hun agenda noteren. Dan staat de volgende Hoeskamertref op het programma. Voor de mensen die vervoer willen: we hebben afspraken gemaakt met de Wensbus. We hebben geregeld dat iedereen voor 1,- per rit mee kan reizen in de bus. U bent van harte welkom in de Hoeskamer, Diepestraat 6 te Arensgenhout 

Hoeskamertref voor ons, door ons.