Events > 2019 > februari > Hoeskamertref Themamiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout

De Hoeskamertref van maandag 25 februari is een thema-middag

Aanvang: 14.00 uur, Einde ca.: 16.00 uur. 

De middag staat in het teken van de aanstaande carnaval. Het duo de Hijjo’s uit Puth brengen gezellige carnavalsliedjes, Limburgse liedjes en Duitse schlagers. Dus met Uw hulp wordt het een gezellige middag, reken maar…….!

En met een hoedje op of boa om  en voorzien van een tamboerijn of sambabal, wordt het nog gezelliger. 
Uiteraard is er een aangeklede kop koffie/thee.

Ook kan er natuurlijk in het café gekaart worden.

 Wilt U aansluiten in de polonaise dan graag aanmelden voor 22 februari bij Tiny.                                                                                                                       

Voor de mensen die vervoer willen: we hebben afspraken gemaakt met de Wensbus. We hebben geregeld dat iedereen voor 1,- per rit mee kan reizen in de bus. Ik zal de eerste paar keren meereizen met de bus om het voor iedereen goed te laten verlopen. Laat het aan Tiny weten of u er gebruik van wilt maken….

Tiny Rompen-Loijens tel. 06-25012415 of e-mail naar: paul.tiny.rompen@gmail.com 

 Noteer alvast maandag 11 februari 2019 op Uw kalender, dan zal namelijk de volgende Hoeskamertref plaats vinden. (Vrije inloop) U bent van harte welkom in de Hoeskamer, Diepestraat 6 te Arensgenhout.

 

 

Hoeskamertref voor ons, door ons.