Events > 2019 > mei > Hoeskamertref Inloopmiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout
Op maandag 13 mei a.s. is weer de Hoeskamertref met vrije inloop. Voor de vrije inloop hoeft u zich niet op te geven. Zoals gebruikelijk kan er ook gezellig gekaart, en/of een praatje worden gemaakt. Voor de mensen die vervoer willen: we hebben afspraken gemaakt met de Wensbus. Het werd voor ons een grote groep om als vrijwilligsters op te halen….dus hebben we geregeld dat iedereen voor 1,- per rit mee kan reizen in de bus. Ik zal de eerste paar keren meereizen met de bus om het voor iedereen goed te laten verlopen…. Laat het aan Tiny weten of u er gebruik van wilt maken…. tel. 06-25012415 of e-mail naar:  paul.tiny.rompen@gmail.com Hoeskamertref voor ons,door ons.