Events > 2019 > april > Hoeskamertref Themamiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout

De Hoeskamertref van maandag 29 april is een thema-middag

Aanvang: 14.00 uur, Einde ca.: 16.00 uur.
Tijdens deze bijeenkomst worden de gasten getrakteerd op een high-tea. U dient zich hiervoor aan te melden bij Tiny Rompen-Loijens (zie hieronder). Er wordt per persoon een eigen bijdrage gevraagd van € 3,–. Zoals gebruikelijk is koffie en thee gratis. Ook kan er natuurlijk gezellig een praatje worden gemaakt of gekaart in het café. Aanmelden kan bij Tiny Rompen-Loijens, 06-25012415; mailen kan ook: paul.tiny.rompen@gmail.com  Ook als U vervoer nodig heeft, dit even melden bij Tiny. Voor de mensen die vervoer willen: we hebben afspraken gemaakt met de Wensbus. We hebben geregeld dat iedereen voor 1,- per rit mee kan reizen in de bus. Ik zal de eerste paar keren meereizen met de bus om het voor iedereen goed te laten verlopen. Laat het aan Tiny weten of u er gebruik van wilt maken….
Tiny Rompen-Loijens tel. 06-25012415 of e-mail naar: paul.tiny.rompen@gmail.com 
 Noteer alvast maandag 13 mei 2019 op Uw kalender, dan zal namelijk de volgende Hoeskamertref plaats vinden. (Vrije inloop) U bent van harte welkom in de Hoeskamer, Diepestraat 6 te Arensgenhout 

Hoeskamertref voor ons, door ons.