Events > 2019 > augustus > Hoeskamertref Themamiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout

De Hoeskamertref van maandag 26 augustus is een thema-middag

De gasten kunnen genieten van echte Limburgse vlaai, ter plekke gebakken. Bij binnenkomst kunt U al proeven van vers gebakken vlaai. Enkele gasten kunnen met het maken van vlaaien zelf aan de slag. Er is daarbij voldoende begeleiding. Verder kunnen er een spelletjes gespeeld worden of gewoon gezellig praten. Aanvang 14.00 uur. Einde 16.00 uur. In het café kan er zoals gebruikelijk gekaart worden. Aanmelden bij Tiny Rompen-Loijens, uiterlijk vrijdag 23 augustus, 06-25012415; mailen kan ook: paul.tiny.rompen@gmail.com Voor de mensen die vervoer willen: we hebben afspraken gemaakt met de Wensbus. We hebben geregeld dat iedereen voor 1,- per rit mee kan reizen in de bus. U dient zich uiterlijk vrijdag 26 juli a.s. aan te melden bij Tiny Rompen-Loijens, 06-25012415; mailen kan ook: paul.tiny.rompen@gmail.com
 Noteer alvast maandag 30 september 2019 op Uw kalender, dan zal namelijk de volgende Hoeskamertref plaats vinden. (Thema-bijeenkomst.) U bent van harte welkom in de Hoeskamer, Diepestraat 6 te Arensgenhout 

Hoeskamertref voor ons, door ons.