Events > 2019 > mei > Hoeskamertref Themamiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout

De Hoeskamertref van maandag 27 mei is een thema-middag

Beste Hoeskamertreffers, Deze hoeskamertref zal in het teken staan van kienen
Zoals gebruikelijk is de aanvang om 14.00 uur en het duurt tot 16.00 uur. Er zijn leuke prijzen. Deelname aan kienen is gratis. A.u.b. zelf kiendopjes/fiches meebrengen. Aanmelden is niet nodig. Zoals gebruikelijk is koffie en thee gratis. Ook kan er natuurlijk gezellig een praatje worden gemaakt of gekaart in het café. Aanmelden hoeft niet. Bij Tiny Rompen-Loijens, 06-25012415; paul.tiny.rompen@gmail.com  kunt u zich melden als U vervoer nodig heeft. Voor de mensen die vervoer willen: we hebben afspraken gemaakt met de Wensbus. We hebben geregeld dat iedereen voor 1,- per rit mee kan reizen in de bus. Ik zal de eerste paar keren meereizen met de bus om het voor iedereen goed te laten verlopen. Laat het aan Tiny weten of u er gebruik van wilt maken….
Tiny Rompen-Loijens tel. 06-25012415 of e-mail naar: paul.tiny.rompen@gmail.com 
 Noteer alvast maandag 24 juni 2019 op Uw kalender, dan zal namelijk de volgende Hoeskamertref plaats vinden. (Thema-bijeenkomstg) U bent van harte welkom in de Hoeskamer, Diepestraat 6 te Arensgenhout 

Hoeskamertref voor ons, door ons.