Events > 2019 > november > Hoeskamertref Themamiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout

De Hoeskamertref van maandag 25 november is een thema-middag

De bekende Limburgse zanger troubadour Jos Meessen verzorgt een optreden met zijn bekendste liedjes. Dus genieten, luisteren, meezingen en wellicht dansen, zijn de ingrediënten voor deze middag.  

 Aanmelden voor deze middag is niet nodig.

Voor de mensen die vervoer willen: u dient zich uiterlijk vrijdag 22 november aan te melden bij Tiny Ackermans -Loijens  tel. 06-25012415 of e-mail naar:  paul.tiny.rompen@gmail.com. We hebben afspraken gemaakt met de Wensbus. We hebben geregeld dat iedereen voor 1,- per rit mee kan reizen in de bus. Belangstellenden kunnen maandag 9 december 2019 alvast in hun agenda noteren. Dan staat de volgende Hoeskamertref op het programma.   U bent van harte welkom in de Hoeskamer, Diepestraat 6 te Arensgenhout 

Hoeskamertref voor ons, door ons.