Events > 2020 > januari > Training Mindfulness

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout
Mindfulness training Zijn jouw goede voornemens, meer rust in je hoofd, minder piekeren, niet meer leven met angsten en minder zorgen maken? Dan kun je meteen aan de slag in de training Mindfulness; deze start op donderdag 16 januari van 19.30-22.00 uur in de Hoeskamer Arensgenhout, Diepestraat 6, 6336 VW Hulsberg. Trainster Lilian Willems De training Mindfulness bestaat uit 8 lessen en de kosten zijn 175 euro. De data zijn: Januari:               16 en 30 januari Februari:             13 en 27 februari Maart:                 12 en 26 maart April:                    9 en 23 april Ben je nog niet zeker of deze training geschikt is voor jou? Dan heb ik goed nieuws! De eerste les is gratis, dit is een proefles. Hierna kun je beslissen of je de cursus verder volgt of niet. Gewerkt wordt in kleine groepen, maximaal 12 personen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor meer informatie zie www.pranakompas.nl