Events > 2020 > maart > Hoeskamertref Themamiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout

De Hoeskamertref van maandag 30 maart is een thema-middag Aanvang 14.00 uur.   Einde circa 16.00 uur.

Nadere bijzonderheden volgen  Een kopje koffie/thee of een ander drankje maakt de middag compleet. Uiteraard is er ook de mogelijkheid in het café een kaartje te leggen. Aanmelden is noodzakelijk ; dat kan tot uiterlijk vrijdag 14 februari 2020 bij Tiny Rompen-Loijens.  Ook voor de mensen die vervoer willen: u dient zich uiterlijk vrijdag 14 februari aan te melden bij Tiny Rompen -Loijens  tel. 06-25012415 of e-mail naar:  paul.tiny.rompen@gmail.com. We hebben afspraken gemaakt met de Wensbus. We hebben geregeld dat iedereen voor 1,- per rit mee kan reizen in de bus. Belangstellenden kunnen maandag 9 december 2019 alvast in hun agenda noteren. Dan staat de volgende Hoeskamertref op het programma.   U bent van harte welkom in de Hoeskamer, Diepestraat 6 te Arensgenhout 

Hoeskamertref voor ons, door ons.