Events > 2020 > oktober > Hoeskamertref Inloopmiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout
Op maandag 12 oktober en maandag 26 oktober is weer de Hoeskamertref met vrije inloop van 14.00 tot 16.00 uur. Zoals gebruikelijk kan er ook gezellig gekaart, en/of een praatje worden gemaakt. Natuurlijk houden we rekening met alle geldende Corona richtlijnen van de rijksoverheid, zoals het ontsmetten van de handen en het doorgeven van Uw naam en telefoonnummer bij binnenkomst, het houden van de 1,5 meter afstand en zo veel als mogelijk het verzoek om te blijven zitten aan de tafels. Voelt U zich niet lekker of bent U ziek, kom dan vooral niet, maar blijf thuis en kom een andere keer als Uw klachten voorbij zijn! Voor beide vrije inloopmiddagen geldt tijdelijk een maximum aantal van 30 gasten per maandagmiddag. Derhalve is aanmelding voor één van beide middagen noodzakelijk: is namelijk het aantal van 30 gasten voor maandag 12 oktober bereikt, dan wordt U automatisch aangemeld voor de vrije inloopmiddag op maandag 26 oktober. U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 9 oktober a.s. aanmelden bij Mevr. Tiny Rompen-Loijens, 06-25012415 of e-mailen naar: paul.tiny.rompen@gmail.com. Mocht U vervoer van de Wensbus nodig hebben, graag dit ook uiterlijk vrijdag 9 oktober a.s. doorgeven aan Mevr. Tiny Rompen-Loijens.

Hoeskamertref voor ons,door ons.