Events > 1970 > juni > Hoeskamertref Inloopmiddag

About this event:

Created by leihabets

Zaal Hoeskamer Diepestraat 6, 6336 VW Arensgenhout
Op maandag 26 juli en maandag 16 augustus is weer de Hoeskamertref met vrije inloop van 14.00 tot 16.00 uur. Zoals gebruikelijk kan er ook gezellig gekaart, en/of een praatje worden gemaakt. Natuurlijk houden we rekening met alle geldende Corona richtlijnen van de rijksoverheid, zoals het ontsmetten van de handen en het doorgeven van Uw naam en telefoonnummer bij binnenkomst, het houden van de 1,5 meter afstand en zo veel als mogelijk het verzoek om te blijven zitten aan de tafels. Voelt U zich niet lekker of bent U ziek, kom dan vooral niet, maar blijf thuis en kom een andere keer als Uw klachten voorbij zijn! Voor beide vrije inloopmiddagen geldt tijdelijk een maximum aantal van 30 gasten per maandagmiddag. Derhalve is aanmelding voor beide middagen noodzakelijk: Er is namelijk een maximaal aantal van 24 gasten in de zaal en maximaal 8 kaarters in het café. U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 18 juni a.s. aanmelden bij Mevr. Tiny Rompen-Loijens, 06-25012415 of e-mailen naar: paul.tiny.rompen@gmail.com. Mocht U vervoer van de Wensbus nodig hebben, graag dit ook uiterlijk vrijdag 9 oktober a.s. doorgeven aan Mevr. Tiny Rompen-Loijens.

Hoeskamertref voor ons,door ons.